Фирма „Клийн Хелп“ – погледнете перфектната чистота в очите

Чистотата у дома – за някои болна тема, докато за други нещо съвсем рутинно… Всеки приема по различен начин домашното почистване, което задължително трябва да се осъществява през уикенда, че ако не и по-често (през ден – два).

Няма как да се отрече и факта, че малцина са онези, които имат цялото време на света да се борят с вечната мръсотия у дома, която сякаш напук на нашите старания става все повече и повече… И така до безкрай! Истината е, че нито прахът може да бъде елиминиран напълно, нито петната по тапицерията могат да стоят далеч от нея, независимо от това с каква честота използваме дивана в хола или кухнята!

Ами наемете си фирма

Добре Дошли В Нашия Дом

Все повече са семействата, които решават да се доверят на професионалните фирми за почистване София. По този начин те напълно забравят за досадния ангажимент, свързан с поддръжката на висока хигиена у дома, също както и за безкрайното чистене на всяко едно от помещенията вкъщи.

Направете същото и Вие и се сдобийте с:

 • Повече свободно време за семейството;
 • По-чист и свеж дом/офис;
 • По-комфортна и приятна домашна атмосфера;
 • Повече красота и по-силно усещане, че нещата у дома са точно такива, каквито трябва да бъдат.

И така… Вече уточнихме, че предимствата на професионалната фирма за почистване на домове са доказан факт. Но защо въпреки това все още има хора, които гледат с недоверие към този вид услуги? Всъщност, имаме някакви предположения за това явление, а те са:

 • Липса на финанси;
 • Недостатъчно информираност;
 • Лош опит с подобни фирми;
 • Прекалено малък имот, който няма нужда от професионално почистване;
 • Прекалено дълго отсъствие от жилището, което прави невъзможно щателното му почистване.

Ако припознавате себе си в току що изброените точки, то значи определено Ви е нужна фирма „Клийн Хелп“. Това място ще Ви очарова още в първия момент, като нито едно оправдание няма да е достатъчно, за да не наемете фирмата още на мига! Бъдете сигурни, че щом Ви препоръчваме именно този вариант, то значи определено има защо. Доверете ни се…

Видове услуги, от които можем да се възползваме

Лаптоп

Почистващите услуги, от които имате възможността да се възползвате са наистина много различни по вид. Все пак е добре да споменем част от тях, за да добиете ясна и точна представа за какво иде реч. Ето ги и тях:

 1. Абонаментно почистване на домове и офиси (силно препоръчително);
 2. Почистване на кухни и фурни, също както и други по вид ел. уреди, които използваме в домакинството;
 3. Почистване на прозорци;
 4. Пране на килими, мека мебел и матраци;
 5. Почистване след ремонт и др.

И сами разбирате, че вече можете да забравите напълно за ежеседмичното и дори ежедневното почистване на дома/офиса. Прехвърлете този ангажимент на екипа от професионални чистачи, които ще отговорят на всичките Ви очаквания, ще посрещнат нуждите Ви, предлагайки Ви най-доброто решение на най-добрите цени. Заявете услугите, които най-много искате още сега и не се колебайте да инвестирате в чистотата на дома. Повярвайте ни, това наистина би си заслужавало напълно…

Кога е най-подходящият момент да поканим екип от чистачи в дома си

Хаос

Няма подходящ и неподходящ момент. Можете да направите това, винаги когато сметнете за необходимо, а защо не дори и още днес! Както се казва: няма по-добър момент от сегашния, така че посетете уеб адреса на фирма „Клийн Хелп“ и погледнете перфектната чистота в очите…

Много от нас чакат да настъпи някое специално събитие, за да се позоват на услугите на професионалната почистваща фирма. Но това вече не е необходимо, защото всеки дом трябва да бъде редовно освежаван:

 • Обиране с прахосмукачка;
 • Миене на под със специален препарат;
 • Премахване на прах;
 • Почистване на бани, тоалетни и мокри помещения;
 • Почистване на ел. уреди.

Забравете за всичко това. Просто го направете и на фирма „Клийн Хелп“ се доверете. Горещо Ви препоръчваме това място, защото наистина има защо!