макси панталон

Удобство и елегантност с макси панталоните от магазин Krass

Панталоните са облекла, които се отличават с удобството си. Ако преди десетилетия са били характерна част от мъжкото облекло то днес са предпочитани и от дамите. Това, което е водещо при дамските модели е, че се предлагат в различни кройки, десени и дължини, което позволява носенето им през различните сезони. Освен това все по-често налагана тенденция е дамите с едра фигура да ги включват като решение за дневния си аутфит, тъй като благодарение на подходящия могат да прикрият някой от недостатъците на тялото си. С предложенията за дамски макси панталони от Krass.bg сега и вие можете да се наслаждавате на свободата да се движите спокойно и да изглеждате стилно и елегантно.

Удобство навсякъде и по всяко време

Характерно за моделите дамски макси панталони е, че се адаптират към формата на тялото и по никакъв начин не затрудняват движенията ви. Колекцията, която представят на вниманието ни от магазин Krass.bg определено има защо да бъдат на фокус. Все пак се характеризират с това, че кройките и материите са напълно съобразени с факта, че ще бъдат носени от жени з по-закръглени форми.

Ако и вие търсите идеалното комфортно и разумно решение за своето ежедневие или повод с продуктовия каталог на виртуалната платформа можете да си гарантирате:

  • Избор на макси вариант напълно пасващ на фигурата ви;
  • Стилни и елегантни модели, подходящи за всеки повод;
  • Удобство и комфорт с всяко движение;
  • Цена, която няма аналог.

Касае се за универсално решение, с което наистина ще се чувствате прекрасно без значение дали сте на работа, на парти или на разходка с децата в парка.

Колекция от стилни предложения

панталонДамите с макси размери не бива да носят твърде широки и безформени дрехи. Предвид богатото разнообразие от възможности, които се предлагат от Krass.bg няма как да не останете впечатлени от факта, че сега имате на разположение колекция от стилни предложения, от които да изберете онова, което напълно да ви подхожда.

Сред водещите представители, от които с един клик можете да се възползвате се нареждат:

  • Черен на ситни райета, който издължава фигурата и я прави оптически по-слаба;
  • Широк флорален ленен модел, осигуряващ ежедневна прохлада. Изработен е от полиестер, който не запарва;
  • Спортен плюшен панталон, удобен както за ежедневните домашни занимания така и за разходки;
  • Елегантни панталони за официални поводи в свежи тонове със състав на материята 95% полиестер, 5% еластан;
  • Клинове от стегнато трико и други.

Време е да подновите гардероба си? Изберете си нов макси дамски панталон с един клик.