спален комплект

Как да изберем функционални и красиви мебели

От изключително значение е как ще декорираме жилището си и какви мебели ще изберем да използваме. Съвременното производство предлага много и различни възможности, тъй като потребителите имат разнообразни критерии и желания. В момента най-лесно може да направите мечтания интериор, ако поръчате всичко през интернет платформата. Бихме споменали магазин www.venus.bg, защото той доказа във времето, че клиентите остават наистина доволни от качеството на представените артикули. Тук дори може да обзаведете някоя от стаите с готов комплект и да се настаните възможно най-скоро.

Кои критерии правят мебелите функционални

Дизайнерите и производителите отделят много от времето си, за да помислят как съвременната мебелировка, да бъде използвана най-рационално и по различни начини. Едно от практичните допълнения които ще срещнете в много от артикулите е разтегателният механизъм. Той е удобен, инсталиран в меката мебел. Тя може да бъде използвана и като спалня благодарение на подобна функционалност. Възможност за разтягане има и при холните и трапезните маса. Същото важи и за ъгловия диван в кухнята.

По този начин мебелите стават много полезни и оползотворяват пространството, като позволява дори хората в по-малки апартаменти, да се чувстват удобно и комфортно всеки ден. Добре е да споменем и механизмите за плавно затваряне на вратичките на шкафовете и чекмеджетата. Те могат да бъдат добавени в кухненската зона, секцията или при мебелите които използваме в спалнята. Venus.bg ще ви представи примерен модел. Ъглов диван Сицилия с табуретка – с функция сън и ракла:диван

  • ъглов диван „Сицилия“ с включена табуретка е практично решение за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • седалката е изработена от еластичен дунапрен, гърба от хастар;
  • възглавниците са с пълнеж от дунапренов пух с възможност за сваляне на калъфките, за по-лесно поддържане;
  • диванът разполага с функция сън с подматрак, за спокоен сън и ракла – тип чекмедже за съхраняване на Вашите вещи.

Практична мебел която ще ви позволи да се настаните комфортно в дневната и да предложите най-доброто посрещане за вашите гости.

Защо да използваме готов комплект за спалнята

Има много интересни предложения в интернет магазините които ще ви позволят по най-бързия и достъпен като цена начин, да направите интериора на спалнята перфектен. Става въпрос за готовите комплекти които включват основните мебели, нужни в това помещение. Те са прекрасно съчетани, защото се произвеждат в една продуктова серия и това позволява да бъдат предложени на много по атрактивна и преференциална цена. Може да избирате от различни стилове и дизайн както и от различен тип конфигурации.