матрак елея

Защо да изберем нов матрак от български производител

През последните години българските производители на матраци предлагат на своите клиенти може би най-добрите продукти, които може да си представите. Използват се нови и съвременни технологии за производство и най-добрите материали, които комбинирани помежду си съставляват перфектния артикул. Венус двулицеви матраци НАНИ са най-добрият избор, който бихте направили в момента. Онлайн търговецът представя продуктите на един от реномираните български производители, които се грижат за вашия спокоен и здравословен сън. Разгледайте предложените модели и се запознайте положителните характеристики, които ще ви докажат класата на тези модели.

Кои са ключовете причини да предпочетем двулицевите модели

Те са се развили през годините и в момента са най-търсени от клиентите заради множеството им положителни качества. НАНИ ви гарантират, че ще останете максимално доволни от добре изработения двулицев матрак. Той може да се използва от всички страни, в направата му са използвани материали, които запазват формата на тялото, регулират температурата и предпазват от алергии. Гаранционният период е изключително дълъг, понякога и до 20 години. Инвестирайки в подобен артикул вие си подарявате спокойствие и здраве за много дълъг период. Венус ви препоръчва следния модел на НАНИ. Двулицев модел Бахама – Memory Duo Lux:двулицев матрак

  • „Бахама – Memory Duo Lux“ НАНИ представлява двулицев артикул с ядро от латекс подобна пяна, мемори термоактивна пяна и високоеластична пяна, които ще приемат извивките на Вашето тяло и ще Ви гарантират необходимият комфорт за един спокоен и пълноценен сън;
  • Благодарение на отворените клетки в структурата му, матракът има отлична въздух пропускливост и проветривост;
  • Той е с 4 възможни варианти за комфорт;
  • Може да пренаредите сърцевината на матрака по Ваш вкус;
  • Standart, Hard за ортопедична твърдост, Soft за анатомичност или Memory за ергономичност;
  • Обвит е в калъф с мек текстил е от луксозен жакард.

НАНИ ви представя един от най-добрите си модели, които ще направят съня ви спокоен и здравословен. Настанени по този перфектен начин вие ще се събуждате винаги в добро настроение.

Да инвестираме ли във висококачествен двулицев матрак

Всеки специалист би ви посъветвал да не пестите средства, когато купувате подобна вещ за дома си. Здравето ви трябва да бъде на първо място, а един от артикулите, които ви го осигуряват е двулицевият матрак. НАНИ е реномиран български производител, който ви представя иновативни и изключително добре направени продукти. Материалите, които се влагат ви гарантират уникален комфорт и уют през всички години в които ще използвате артикула. Не се колебайте, а изберете най-доброто за себе си и вашето семейство от НАНИ.