спалня

Как да изберем стилен мебелен комплект за спалня

Най-важното помещение в жилището ни се оказва спалнята, тъй като тя е онази стая в която намираме усамотение и спокойствие. Обзавеждането трябва да бъде подбрано внимателно, така че да допада на двамата партньори и да предлага съвременен и стилен комфорт. Най-лесно това може да бъде постигнато, ако купите мебелите в комплект. Така спестявате време и средства и получавате артикули съчетани хармонично от производителя. Всичко е изработено в една продуктова серия и общият облик на спалнята ще бъде красив и елегантен. Разгледайте актуалните предложения на https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти. Прекрасна възможност с която да промените интериора изцяло.

Какво да очакваме от готовите комплекти за спалня

Вместо сами да търсим мебелите една по една ги получаваме само с един избор, който разбира се трябва да направим разумно. Комбинациите са изключително функционални като не е пропуснато нищо което ще ни е нужно в ежедневието. Във всички мебелни комплекти присъства голямото и комфортно легло, нощните шкафчета, гардероб и в повечето случаи скрин. Най-ценното предимство разбира се е факта, че всички тези артикули са сходни като дизайн и стил и хармонират чудесно помежду си. Venus.bg ви представя следния стилен модел. Спален комплект с четирикрилен гардероб „IRA“ DIOMMI (40-008) – 160/200 см:спален комплект

  • Модел „IRA“ DIOMMI (40-008)- подходящ за обзавеждане на стаята за сън;
  • Изработва се в цвят/цветове по избор от предложените;
  • Опционално към гардероба може да поставите допълнителни рафтове, на различна височина;
  • Легло с висока табла, подходящо за еднолицев матрак с размери (ширина/дължина) 160/200 см;
  • Две нощни шкафчета с по две чекмеджета;
  • Скрин с четири чекмеджета;
  • Огледало.

С избора на това функционално обзавеждане вие получавате всички необходими елементи за вашето спокойно и комфортно ежедневие.

Какви са причините да изберем интернет магазин

Най-лесния начин да се сдобиете с готов завършен комплект е като го поръчате онлайн. Интернет търговците ви дават възможността да избирате от разнообразни дизайни и варианти. Качеството на мебелите е изключително високо и с една покупка  обзавеждате любимата си стая за почивка изключително функционално и стилно. Само онлайн ще намерите такова богато разнообразие от актуални оферти. Инвестицията е голяма и трябва да бъде направена в спокойна домашна атмосфера, където ще имате шанс да измерите внимателно свободното пространство и да откриете спалния комплект, който перфектно ще се впише в него. Като клиенти няма да се тревожите за транспорта, защото той е поет от магазина и цялата покупка ще бъде доставена в най-кратки срокове до вашия адрес. С този тип покупка ще спестите средства и време и ще може да използвате мебелите веднага.