Кой дизайн холна маса ще подхожда на модерния апартамент?

Ако искате да направите някаква промяна в обстановката на дневната, но без да плащате висока цена за това, е най-добре да откриете качествена и нова холна маса. Този артикул не е толкова обемен като дивана и секцията, затова имате шанс често да го подменяте и да създавате различна визия в стаята. Преди да инвестирате в нещо конкретно ви съветваме, да разгледате актуалните оферти в каталога на Венус. Научете повече за начина на изработка и различните екстри, които притежават моделите. С избора на една качествена мебел за дневната ще направите мястото много по-уютно и осъвременено.

Каква маса е нужна за пълна промяна в интериора на дневната зона?

Много лесно ще си създадете повече удобства в жилището, ако изберете подходяща мебел, която да отговаря на вашите очаквания. В случай че желаете интериорът да се измени коренно, бихте могли да заложите на съвременен модел холна маса, която разполага с множество екстри и ще ви бъде наистина полезна. Знаем, че повечето хора обичат да похапват пред телевизора, а за целта трябва да имат удобен и голям плот, върху който да сервират.

Представяме ви интересните модели холни маси, при които получавате механизъм за повдигане на плота както и възможност да го разширите. Подобна трансформираща се мебел със сигурност ще направи зоната по функционална и ще е притегателен център за цялото семейство. По този начин бихте могли да посрещате спокойно и своите гости в една уютна обстановка. Научете повече за актуалните мебели в сайта на магазин Венус. Всички изделия са придружени с подробно описание като днес ще насочим вниманието ви към едно конкретно. Холна/Трапезна маса Адел – Черен мрамор:холна маса

  • комбинирана холна-трапезна маса „Адел“;
  • функционално предложение с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • модерно и практично обзавеждане за хол или дневна;
  • моделът е изработен от ЛПДЧ.

Стилна и елегантна мебел, която със сигурност ще обнови обстановката, създавайки още повече удобства на семейството. Научете повече за този и други модели в сайта, като разгледате и снимковия материал на изделията.

Защо да заложим на холна маса направена от модерен материал?

Преди време тези мебели се изработваха от дървесина, но днес тя се влага най-вече в тяхната основа като стабилен и качествен материал. Плотовете могат да бъдат от MDF, ПДЧ или закалено стъкло, тъй като се обработват по-лесно и позволяват използването на различна декорация. Благодарение на тези модерни материали мебелите изглеждат по-атрактивно и създават красива и оригинална обстановка, без да правите голям финансов разход.