Кои са актуалните шкафове за обувки подходящи за всяко жилище?

Много често при обзавеждането на жилище хората пренебрегват входното пространство и оставят неговото оборудване за накрая. Това може да се отчете като грешка, тъй като той е първото, което виждате, когато се приберете у дома. Трябва да има удобни и практични мебели, в които да подреждате вещите си, за да изглежда зоната уютна и гостоприемна. Разгледайте новите предложения в каталога на  https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки. Точно от това имате нужда във входното пространство. Моделите са достатъчно качествени, за да ги използвате дълго и в различни дизайни, което ви даваше да ги съчетаете с други мебели.

Какво е необходимо да знаем за съвременните модели?

Щом сте на път да направите подобна покупка ви препоръчваме да научите малко повече подробности за актуалните модели. Шкафовете за обувки вече не са така скучни, както бяха в миналот, а са много разнообразни като функционалности и визия. Потребителите най-често предпочитат шкафовете тип падащи вратички, защото те са с двуредов механизъм и подредбата на обувките в тях става много лесно.

Модерни и предпочитани също така са изделията с място за сядане. Те изглеждат като малка и практична пейка, но в основата имат вратички и побират доста от любимите ви чифтове. Многофункционалните мебели винаги са били добра инвестиция, защото ще оформят пространството перфектно. Инвестирате в един продукт, а в същото време спестявате място и го използвате по различен начин. Изделията са конструирани изключително практично с цел да оползотворят пространството по най-добрия възможен начин. От Venus.bg предлагат един чудесен модел – Шкаф за обувки Сити 4036 – Сонома арвен:висок шкаф

  • шкаф за обувки „Сити 4036“ е с две врати с плавно затваряне;
  • шест рафта, побиращи от 13 до 20 чифта обувки;
  • за изработката на шкафа се използва ЛПДЧ 16 мм.

Добро предложение за всеки модерен апартамент, в който мястото входното антре е ограничено.

Как да изберем подходящ шкаф за коридор?

Ще откриете точния модел, ако се съобразите с размера на коридора. Важно е тази мебел да е разположена функционално, да може да се използва лесно и по възможност да я поставите в близост до вратата. Важен аспект от покупката е, колко чифта обувки имате да съхранявате. Капацитетът на новата мебел трябва да е съобразен именно с това.

При необходимост винаги можете да купите два различни модела и така да си гарантирате необходимото място за съхранение. Дизайнът на тези мебели е елегантен и изчистен, за да могат да се съчетават лесно с обзавеждането в жилището. Можете да изберете между светли и тъмни варианти и възможност за плавно отваряне и затваряне на вратите.