Защо е важно да притежаваме хубав и удобен шкаф за обувки?

Случва се хората улисани в избор на мебели за жилището си, да пропуснат да обърна специално внимание на коридора. Тази малка входна зона трябва да бъде максимално функционална и добре мебелирана, за да ви създава уют и да прави жилището подредено. Задължителна е инвестицията в подходящи шкафове за обувки мебели Венус. Благодарение на тях ще направите обстановката приветлива и гостоприемна и няма да има никакви излишни неща наоколо. Модерните артикули се отличават с перфектен дизайн, качествена изработка и различни нови функционалности.

Кой модел шкаф за обувки ще ни създаде истински удобства?

Когато настъпи моментът да направите промяна в обстановката и търсите нов и практичен шкаф, ви съветваме да обърнете внимание на предложенията онлайн. Тук има много оригинални модели с достатъчно голям капацитет, за да подреждате модните си аксесоари в тях. Много от семействата избират да инвестират в два различни варианта, защото така се осигурява повече пространство за подредба и интериорът на антрето става по оригинален. Шкафовете с тип на отваряне ветрило се утвърдиха през годините като много удобни и предпочитани от хората. Те разполагат с двуредов механизъм и така подреждате двойно повече обувки в тях.

Винаги един такъв артикул може да се комбинира с вертикален или хоризонтален, които също имат своите положителни характеристики. Вертикалният шкаф е доста обемен, но не отнема много от място в коридора. Той оползотворява пространството на височина и изглежда доста стилно. Хоризонталният от друга страна е с дизайн на пейка с тапицирани възглавници и дават възможност да седнете, за да се приготвите за излизане. От Венус ще ви предложат следната опция. Шкаф за обувки 321 – Сонома:шкаф

  • модерна мебел за съхранение обувки „321“ разполага с падащи врати с двуредов механизъм;
  • чекмедже в което може да подреждате различни дребни неща;
  • моделът може да побере от 12 до 15 чифта обувки;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ, с избор на цвят.

Елегантен и красив, този артикул ще намери място във всеки дом, независимо от стила на обзавеждане.

Кои характеристики правят новата мебел качествена?

За да бъде един шкаф за обувки здрав и функционален, той трябва да е направен от подходящите материали. Очаквате след покупката да го използвате доста време, така че бъдете безкомпромисни към качеството. В момента производителите използват най-често MDF и ПДЧ плоскости, които имат достатъчно добри характеристики и се доближават до дървесината. Хубаво е изделието което ще притежавате да има вградени механизми на вратите за безшумно и плавно отваряне и затваряне.