мебели за спалня

Как да изберем качествено и модерно обзавеждане за спалнята?

Интериорът на жилището трябва да бъде избран внимателно и комбиниран по правилен начин. Това е шансът да оформим пространството красиво и да го направим достатъчно уютно, за да се чувстваме винаги добре у дома. Днес ще отделим специално внимание на спалнята, като едно от основните помещения, които трябва да бъдат подходящо мебелирани. Знаете какви артикули трябва да се поставят, но да ги изберете и съчетаете правилно не е лесна задача. Мебели Венус ви препоръчват да се насочите към готовите комплекти, които включват основните елементи, необходими за комфорта ви и са на достъпна цена.

Защо потребителите предпочитат готовите спални комплекти?

Все повече станаха хората, които предпочитат да инвестират в мебелен комплект, защото това ми спестява много време. Освен, че няма да търсите всички неща поотделно, цялото обзавеждане ще ви излезе значително по-евтино. Производителите изработват отделните модули в една продуктова серия, което им позволява да ви ги представят на много по-достъпна цена.

Комплектите, които се предлагат за обзавеждането на спалнята са много разнообразни и биха могли да са съставени от най-различни елементи. Това е шанс да изберете, спрямо личните си предпочитания и размера на помещението. Може да купите само легло и нощни шкафчета или легло, нощни шкафчета и скрин.

В по-големите варианти присъства и гардероб, който ще ви предостави удобство, за да подреждате дрехите си. В каталога на магазин Венус ви очакват много интересни оферти. Модулна спалня в комплект с 2 бр. Нощни шкафчета ALAMEDA – 160/200 см., МДФ Бял лак / Дъб westminster / Бял high gloss:спалня

  • комплект за спалня „ALAMEDA“ с LED осветление – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „ALAMEDA“;
  • включва спално легло с рамка с газов амортисьор за матрака, подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см;
  • две нощни шкафчета;
  • опционално се предлага гардероб с три врати и две чекмеджета (с LED осветление);
  • голям скрин с вратичка и три чекмеджета (с LED осветление);
  • малък скрин с три чекмеджета (с LED осветление), които ще допълнят интериора.

Красиво и елегантно обзавеждане, с което ще направите атмосферата приятна и ще създадете нужното удобство в апартамента.

Важно ли е спалният комплект да има нощни шкафчета?

Както сте забелязали този артикул присъства абсолютно навсякъде, тъй като без нощни шкафчета естетиката на обзавеждането се губи. Освен като декоративен елемент те имат и много важна роля за удобството, защото през нощта върху тях поставяте различни неща, а могат да играят и ролята на тоалетка. Според специалистите е важно нощните шкафчета да са в синхрон с леглото, защото винаги стоят от двете му страни.