шкаф за обувки

Защо да поръчаме ново и модерно шкафче за обувки?

Инвестирането в нова и качествена мебел винаги ще направи дома ви по удобен и комфортен. Предлагаме да изберете ново и практично шкафче за обувки, в което ще съхранявате любимите си модни аксесоари. Днес подобни мебели лесно ще откриете в добрите онлайн магазини, казват от www.venus.bg. Производителите представят най-различни модели, от които да избирате. Размерите и дизайните са много разнообразни, което ще ви даде шанс да синхронизирате новата мебел с вече съществуващите в интериора артикули.

Какъв модел шкаф за обувки ще бъде удобен в модерния дом?

Преди да купите подобно обзавеждане, трябва да определете много внимателно колко чифта обувки ще имате за съхранение. Ако вече имате подобен шкаф, трябва да вземете нещо, което ще го допълни и ще ви създаде повече удобства. Препоръчваме ви моделите с място за сядане, които изглеждат като функционална пейка. В горната си част са тапицирани с еко кожа в различни цветове. Това ви дава възможност да съчетаете визията на артикула с останалите неща в коридора.

Друг вариант, който ви препоръчваме е класическият с двуредов механизъм и падащи вратички. Шкафове за обувки познати от миналото, защото са много практични и специално конструирани за съхранение на тези артикули. Изглеждат компактни, но в същото време имате много полезно място за съхранение. В каталога на Venus.bg ще разгледате много оригинални модели. Ще ви дадем малко подробности за следния модел. Шкаф за обувки Сити 4062 – Калобра/ Сатен:шкаф

  • удобна мебел от серия „Сити 4062“ снабдена е с две врати и може да побере до 25 чифта;
  • за изработката му се използва ПДЧ 16 мм;
  • има механизъм за плавно затваряне;
  • цветът е колобра сатен.

Красиво, светло обзавеждане ще внесе много светлина и свежест в интериора на коридора.

Как да изберем подходящ модел?

Ако сте решили да купувате подобен вид мебел, трябва да се съобразите с размера на помещението и със свободното място. Изберете внимателно зоната, в която искате да разположите шкафа за обувки и сравнете параметрите с моделите, които ви допадат онлайн.

Важно е да се съобразите с дизайна на другите мебели и с цвета им. Старайте се да изберете стил, който ще се впише в интериора и ще го допълни красиво. Може да изберете нова мебел и спрямо нейната цена. В модерните онлайн магазини се предлагат артикули на разумна стойност с много добро качество. Важно е покупката да бъде достатъчно полезна и да може да я използвате функционално всеки ден. Един допълнителен шкаф за обувки никога не е излишен в интериора на модерния коридор.