ъглов диван

Кой вид мека мебел е най-модерна в момента?

Покупката на нов диван за дневната е една от най-важните задачи, пред които сте изправени. Това е мястото на което прекарвате почти цялото си свободно време, когато сте си у дома. Задължително е диванът да е удобен за цялото семейство, да е с подходяща тапицерия и да отговаря на личните ви критерии за функционалност. В момента може да поръчате подобен артикул и онлайн от сайта на https://www.venus.bg/мека-мебел/холови-ъгли. Актуалните модели се отличават с качествена изработка и разнообразен дизайн, за да отговорят на високите критерии на потребителите.

Защо холовите ъгли са предпочитани за дневната?

Модерните ъглови модели станаха любими на всички хора, защото разполагат с комфортна лежанка и ви позволяват да прекарате по-добре свободното си време. Вече може да се излегнете пред телевизора, да поспите или да си почивате на спокойствие настанени по най-добрия начин. Ъгловите дивани разполагат с повече пространство, на което ще седнат достатъчно хора, ако имате гости. Едно от основните им предимства е възможността да оползотворят по-добре свободното пространство и да създадат търсения уют.

Инвестицията в такъв модел има своите преимуществата, тъй като холовите ъгли разполагат с разтегателен механизъм. Това автоматично ги превръща в спалня, която може да бъде дори основна за семейството. Купувате една мебел, а получавате много повече срещу парите си. Тези артикули ви представят и големи ракли под седалките, в които може да подреждате още от вещите си. В сайта на Venus.bg може да разгледате предложение от много производители като днес ще ви представим едно конкретно. Холов модел Атлантида – 305+202 см., Кафяв/Бежов:холов диван

  • холен диван „Атлантида“ e модерно и функционално предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • този модел е съставен от триместен диван с клик-клак механизъм и лежанка;
  • функция сън, трансформира ъгъла в удобно легло;
  • има и две ракли за багаж под седалките;
  • за удобство към дивана са добавени три възглавнички;
  • „Атлантик“ се предлага с избор на цвят на дамаски или еко кожи от каталог.

Моделът се отличава с качествената си изработка и възможността сами да изберете вида на тапицерията. Това е сигурен начин, че ще направите добър избор, защото може да вземете под внимание личните си предпочитания и цветовете, които присъстват в дома ви.

Да изберем ли холов ъгъл през интернет сайт?

Няма да се затрудните да откриете нова мебел за дома си в онлайн магазините. Тези търговци са по-гъвкави и комплексни и ви представят множество предложения от най-различни производители. Мебелите са в различен ценови клас и така всеки потребител ще открие модел, който му допада. Често може да се възползвате и от промоции, при които дори луксозните мебели ще бъдат ваши.