маса и столове

Защо да променим интериора на трапезарията с готов мебелен комплект

Обзавеждането на жилището е много важно затова как ще се чувстват неговите обитатели и дали ще имат необходимите удобства в своето ежедневие. Външният дизайн и интериор също са ключови, за да сме спокойни и щастливи. Обърнете повече внимание на обзавеждането което ще изберете за трапезарията. В тази зона не подменяме мебелите толкова често и трябва да бъдем максимално прецизни в избора на нови. Готовите комплекти са много удобни, защото включват съвършено съчетани маса и столове, които ще направят обстановката перфектна. Актуални интересни модели ви очакват онлайн в сайта на Venus.bg.

Какви са основните предимства на готовите комплекти

Сигурно с времето сте срещали различни комбинации от мебели, които са подбрани от производителя и ни спестяват време в това да ги търсим индивидуално. В трапезарията е важно да имаме комфорт и удобство докато се храним, достатъчно пространство и най-вече маса със здрава конструкция. Важно предимство на комплектите маса и столове е това, че те са по-изгодни финансово. Ако потърсите елементите самостоятелно ще разберете, че струват в пъти повече. Само с един избор ще имате перфектно обзаведена трапезария, която бихте използвали всеки ден с голямо удоволствие. Модерните механизми като разтегателен плот на масата са чудесно допълнение, удобно щом ви дойдат гости. Тук Venus.bg ще ви представя малко подробности за един подобен сет. Комплект маса VENUS 1105 и столове DEFNE 2206:"https://www.venus.bg/"

  • Стилен модел трапезна маса и столове, който ще допълни чудесно интериора на всеки съвременен дом;
  • Маса с полиран плот от МДФ , снабден с разтегателен механизъм (автоматично отваряне) и елегантни крака от дърво;
  • Столовете са изработени от естествено дърво с удобна седалка и леко извита от двете страни облегалка, която осигурява допълнителна опора за гърба;
  • Тапицирани с висококачествена дамаска;
  • Опционално може да добавите още желани от вас брой столове.

Определено тапицираните столове правят силно впечатление, защото създават лукс. Комплект с такива артикули ще бъде истински акцент в трапезарията и ще привлича погледите на всеки. Тапицерията е мека и луксозна за да направи престоя ви комфортен.

Как да подберем подходящите цветове

Като при всяко друго обзавеждане и тук трябва да намерим нужния баланс и хармония. Комплектите са с много различни стилове маси и цветове, за да се впишат по-бързо в интериора. Освен любими нюанси които ви допадат трябва да търсите и допирни точки с останалите мебели в стаята, както и със цвета на стените и завесите. За да създадете някакъв по-силен акцент с помощта на комплекта е редно да внимавате, за да не се получи обратен ефект.