Какво е по-специално в готовите комплекти за детска стая?

Децата винаги изключително много са държали на това, да имат свое местенце, в което да се чувстват удобно и да прекарват свободното си време. Детската стая е зона със специално значение във всяко жилище. Тук трябва да присъстват хубави, безопасни и практични мебели, които всеки родител е препоръчително да избере в подходящия момент. Все по-популярни стават готовите комплекти за детска стая, които може да намерите в каталога на мебели Венус. Те са предпочитана инвестиция от семействата, защото включват необходимите артикули. Изработени са в една продуктова серия и ще създадат на малчугана много удобства.

Защо да изберем покупката на комплект за детска стая онлайн?

Щом ви предстои подобна инвестиция със сигурност ще разгледате много предложения и модели докато стигнете до правилния за вас. Най голямо разнообразие от изделия има в интернет пространството, затова ви предлагаме да се фокусирате върху покупката онлайн. Комплектите за детска стая се изработват в зависимост от възрастта на децата и поради тази причина някои от вариантите са по- шарени и весели, а други семпли и елегантни. Винаги са предвидени достатъчно удобно легло и гардероб, а останалите артикули варират.

По-големите дечица, които вече ходят на училище трябва да имат бюро, шкаф и етажерки, в които да подреждат помагалата и учебниците си. В изборът на цвят и дизайн се допитайте до детето, защото той ще прекарва времето си в детската стая. Важно е да знаете, че всички мебели са здрави, безопасни и лесни за поддръжка, което също е критерий за тяхната покупка. В каталога на Венус ще откриете – Комплект детско обзавеждане комплект Джой 120/190 – с включен матрак и подарък възглавници:мебели за детска

  • обзавеждане в комплект „Джой“ е стилно и функционално предложение за обзавеждане на детска стая;
  • този комплект е съставен от легло с матрак 120/190 и табла;
  • гардероб с две врати, рафт и лост за закачалки;
  • шкаф с етажерки и вградено бюро;
  • за изработката на модела се използва висококачествено ПДЧ 18 мм, в цветовете дъб крафт бял- зелен пастел- светъл виолет.

Ще бъдете привлечени от красивия и свеж дизайн на модулите, които чудесно ще запълнят пространството на стаята и ще го направят по интересно и практично.

Какви допълнителни удобства предлагат модерните мебели?

Днес производителите ви изненадват приятно, тъй като съвременното обзавеждане съдържа редица екстри. Спокойно бихте могли да оставите детето само да си подрежда вещите, защото шкафчетата и чекмеджетата се отварят и затварят безшумно и плавно. Няма да има тракане и блъскане на вратички, което често води до амортизация на самия артикул. Получавате и допълнително пространство за съхранение, благодарение на повдигащия амортисьор на леглото.