Стари мебели VS скучни мебели – same shit! Този път опитайте нещо по-различно

Доста хора биха споделили, че им е абсолютно все едно с какви мебели е обзаведен тяхното жилище. И точно когато сме на път да им повярваме, се досещаме за факта, че именно обзавеждането прави дадем имот да изглежда като истински дом! А на онези, които живеят в заблудата че интериорът не е от значение, бихме казали, че те просто нямат лошия късмет да бъдат заобиколени от старо и амортизирано обзавеждане, което наместо да им дава усещане за уют, ги кара да се чувстват потиснати… Вие искате ли това за себе си?

Холовата маса като част от перфектната обстановка в дневната

Всекидневна

Всяка година тенденциите при жилищното обзавеждане се менят. Но наред с тях се менят и нашите личностни предпочитания спрямо начина, по който искаме да изглежда домът ни… Ако днес ни харесват класическите решения, то утре ще сме на коренно различно мнение, като е много вероятно да предпочетем мебели в стил:

  • Барок;
  • Футуризъм;
  • Еклектизъм;
  • Винтидж;
  • Рустик;
  • Прованс;
  • Азиатски;
  • Средиземноморски;
  • Други стилове при интериора.

Ваше си остава решението в какви точно мебели да обзаведете хола си. Но във всички случаи е добре да знаете, че без значение дали става дума за холната маса в дневната или за дивана пред нея, качеството трябва да бъде водещо за Вас!

Манифест на красотата

Позволете на красотата да пристъпи прага на Вашия дом, но този път с по-сигурни от всякога крачки! Не се задоволявайте с нискобюджетни и грозни интериорни решения, които по никакъв начин няма да удовлетворят жаждата Ви за висока естетика и практичност. Вие заслужавате най-доброто от света на интериора, а магазин Венус ще може да Ви го даде в неограничени количества. Вижте venus.bg и решете каква да бъде следващата Ви холна маса. Изберете най-доброто, на което сте способни!

Не можете да си купите естетика, но можете да я създадете

… а за тази цел е нужно да вложите цялата си любов, също както и да проявите оригиналност! Не следвайте сляпо масовите интериорни решения. Те са по-скоро за онези, които вярват, че дори и некачествените мебели са в състояние да допринесат за приказната атмосфера у дома. Но това няма как да се случи – бъдете сигурни!! Нужно Ви е нещо повече, трябва да се насочите към магазин Венус и мебелите там. Те са Вашите мебели…