маса

Защо е важно трапезарията да бъде качествено мебелирана

Няма значение дали трапезарията ви е голяма и луксозна или сте отделили кът за хранене в кухненското пространство, мебелите които използвате, трябва да бъдат добре подбрани за да ви осигурят нужния комфорт и да завършат визията на стаята. Трапезен комплект, който да отговаря на всички ваши критерии ще намерите в онлайн магазин Венус. Съветът ни е да купувате масата за хранене в комплект със столовете, тъй като така сте напълно сигурни, че те са съчетани по правилен начин.

Изберете подходящия материал от който е изработен трапезният комплект

Когато се налага да купуваме някаква мебел, освен нейния дизайн и външен вид, първото което трябва да ни интересува е материалът от който тя е изработена. Това оказва голямо значение, както на нейния експлоатационен живот така и на цялостното излъчване. Ако ще използвате трапезния комплект  ежедневно, материалите които са подходящи за такова натоварване са – ламинирано ПДЧ, MDF или естествена дървесина. Първите два са модерни, почистват се лесно и са достатъчно качествени да издържат на голямо натоварване. Дървото също е отличен избор, придава уют и топлина, но е малко по капризно за поддръжка и трябва да се внимава да не се поставят твърде горещи неща върху него. По-деликатни и скъпи са – стъклото, мрамора и екзотичната дървесина, те са удачни, ако не използвате трапезния комплект всеки ден.Комплект маса

Трапезен комплект – маса Ela 564 със столове Sahra 081:

  • Стилен комплект за вашата трапезария или кухня наличен в магазин Венус;
  • Конструкцията е от масивна дървесина а плота от качествено MDF;
  • Разтегателен механизъм;
  • Трапезните столове са изработени с качествена дамаска – цвят кафе.

Добре подбраният трапезен комплект от Венус, ще създаде необходимото домашно излъчване във вашата кухня. Това е чудесна предпоставка – цялото семейство да се чувства максимално комфортно, когато се храни, а гостите ви да бъдат винаги добре дошли.