спалня

Защо да изберем ориенталския стил за обзавеждането в спалнята

Голяма част от клиентите твърдят, че влагат най-голямо старание в избора на мебелировка за спалнята. Това кътче от дома ни е лично място за почивка, уединение и спокойствие. Естествено е обзавеждането да бъде по-специално и комфортно. Препоръчваме ви venus.bg – Ориенталска спалня, като вид интериор, който предлага най-много релакс. Самото излъчване на тези спални комплекти предразполага към почивка и отпускане. Отделете малко време за да разгледате всички предложения на онлайн магазина и да се запознаете по-подробно с характеристиките на съответните артикули.

Ориенталски стил и дизайн в спалнята с комплект от venus

Комфортът и спокойствието, които търсим в спалното помещение ще бъдат постигнати много бързо и лесно с помощта на ориенталската стилистика. Мебелите в този дизайн са сякаш излезли от източна приказка, богато декорирани, уютни и предразполагащи. Стилните конфигурации на онлайн магазин venus се отличават с детайлна, качествена изработка. Налични са всички компоненти, които са нужни на семейството в ежедневието. Широко и удобно легло, гардероб с вградени огледала и плъзгащи врати, нощни шкафчета и скрин. Предвидете повече място за всички тези артикули за да изглежда стаята пълноценно обзаведена, а не претрупана. В случай, че мястото все пак не ви достига по-добре да се лишите от някой дребен елемент от колкото от цялостното излъчване на ориенталския стил.Луксозен спален комплект

Луксозен комплект INCI А 160/200 см. – екрю от venus:

  • Легло с висока тапицирана табла;
  • Две нощни шкафчета с чекмеджета;
  • Гардероб с плъзгащи врати и огледала;
  • Гардеробът е с вътрешно разпределение: три лоста за закачалки, рафтове и четири вътрешни чекмеджета;
  • Леглото е с висока, тапицирана табла и има рамка за поставяне на двулицев матрак с размери 160/200 см.

Ориенталският вид обзавеждане със сигурност ще промени много общото излъчване на стаята. Готовите комплекти на venus са перфектни за да създадете лесно интериор излязъл сякаш от фантазия.