Скрин- тоалетка

Видове скринове и техните особености

Скриновете са вид мебели, които еволюират и се променят драстично през вековете. Мебелното производство отбелязва изключителен подем в частта, която касае именно онези части от обзавеждането, които се грижат за нашите дрехи. Възникнал като сандък, в който са пренасяни военни униформи днес скрина от нашия дом обикновено е предназначен за по-ефирни дрешки като бельо, чорапи, аксесоари, шалчета и всякакви други дреболии.

Кои са познатите на пазара скринове 

Ако по време на своето зараждане и утвърждаване като мебел скриновете са изглеждали като сандъци то днес потребителите могат да се насладят на едно безпрецедентно многообразие. Идеите, които открива всеки почитател на скриновете никак не са малко. Те са впечатляващи, завладяващи, перфектно и функционално проектирани така, че наистина да се превърнат в една от най-ползваните стратегически мебели в дома. извести са под различни наименования – комоди, скринове, хайбой, лоубой и други. В зависимост от своя дизайн и форма те създават в помещението, в което са позиционирани безпрецедентен ред. Именно поради това напоследък се забелязва още една доста интересна концепция при скриновете, а именно тази, която е с прилежащо огледало. Те пък са популярни като тоалетки скринове. Изобщо палитрата от скринове и видовото им многообразие наистина се оказва толкова цветно, че можете да се объркате какво точно търсите, какво искате и в крайна сметка какво купувате.Скрин

Ако трябва да отличим онези, които са най-продавани то списъка ще изглежда така:

  • Стандартен скрин с три или четири чекмеджета едно под друго;
  • Скрин с едно горно чекмедже и два шкафа под него;
  • Скрин тоалетка – много популярна мебел, която комбинира всичко необходимо за подредбата на дрехи, козметика и разполага с кът за гримиране, включващ огледало;
  • Мини скрин нощно шкафче- отличава се с минималистични размери, но варираща височина. Доста удобен вариант, който можете да ползвате дори като поставка за нощна лампа.

Наистина е трудно да се избере идеалния скрин, но с идеите от Мебели Арена е сигурно, че ще задоволите своите потребности.