секция

Видове секции според мястото им на позициониране

Пазара ни изумява с предложения за мебели, които истински създават удобство и невероятен комфорт в домовете ни. Замисляли ли сте се обаче, защо секциите са толкова многообразни, защо се предлагат в различни размери, фирми и стилове? Всъщност това е  случайно и с цел да отговарят и на най-смелите виждания и интереси на своите клиенти производителите създадат феноменални произведения на изкуството. Традиционните и стандартни холни секции са скучни и не толкова модерни. Затова днес отваряме една нова страница и ще надникнем в предложенията на онлайн магазин за иновативни и впечатляващи мебели Мебелино. Основната мисия на търговеца е да отговори на очакванията ни и да ни предостави модели секции, които да паснат по най-перфектния начин в обзавежданото помещение.холни секции

А според позицията си секциите могат да бъдат холни, за спалня, за кабинет, за детска стая. Вече не се ограничаваме да поставяме секцията единствено в дневната, тъй като размери и форми съвременните варианти са невероятно гъвкави като решения за модерно и стилно аранжиране на всяко едно пространство. Когато заговорим за секции всъщност не си представяме само огромни мебели, които заемат целия ни хол. В съвременното обзавеждане тези мебели са изключително елегантни и не обсебват пространството. По-скоро са едно стилно допълнение, с което постигаме невероятен ефект и изискан интериорен завършек. Затова секциите днес са толкова лесно адаптиращи се и приложими в различни по вид помещения. Можем да ги използваме в стаята на децата като полици за подреждане на ученически пособия или пък в спалнята като място за декорация и създаване на уютна и романтична обстановка.

А като споменахме романтичните нотки няма как да не останем зашеметени от едни от най-новите модели секции в каталога на Мебелино. Те са с ЛЕД осветление и наистина създават едно невероятно космическо излъчване в интериора. Стил, иновация и феноменално решение е, независимо на кой от моделите модерни секции ще заложите за мебелиране на вашия дом.