Какви специални удобства ще ни създадат спалните комплекти?

Всяко семейство отделя по-голямо внимание, когато дойде моментът да обзавежда красивата и удобна спалня. Тук бихте могли в пълна сила да развихрите фантазията си, защото в зоната за сън не влизат външни хора и бихте могли да я направите изцяло по ваш вкус. Съвременното обзавеждане ви дава много и различни възможности. Обърнете внимание на офертите в сайта https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти. Съчетанията са професионално изпълнени и няма нищо да ви липсва, за да се чувствате комфортно, когато си почивате.

Защо е удобно да обзаведем с готов комплект за спалня?

Ако във времето сте търсили мебели за интериора на жилището, знаете колко време отнема да се намерят подходящите, които биха се съчетали перфектно един с друг, за да оформят красива и стилна жилищна площ. Наясно сте точно какво ви е необходимо в спалнята, но вече няма нужда да губите прекалено много време, тъй като се предлагат готови комплекти.

Те съдържат повече или по-малко елементи спрямо това, колко голямо пространство ще обзавеждате. В идеалния вид комплектът включва легло, нощни шкафчета, гардероб и скрин. Дизайнът може да бъде най-различен, но общото между всички идеи е това, че модулите са изработени в една серия и се допълват абсолютно.

Важно е да определите от колко пространство за съхранение се нуждаете, защото гардеробите могат да бъдат двукрилни, трикрилни или четирикрилни. Размерите на мебелите варират, но общата идея е запазена и вие получавате пълен комфорт с покупката на подобно обзавеждане. В каталога на Venus.bg ще разгледате много интересни модели, но днес конкретно ще ви запознаем за следния. Спален комплект City 7070 – 160/200 см, Бяло гланц/Сонома арвен:мебели за спалня

  • спален комплект „City 7070“, който включва: легло, две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото разполага с повдигащ механизъм, който разкрива подматрачното пространство за съхранение на Вашия багаж;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна подматрачна рамка;
  • нощните шкафчета са високи с по две чекмеджета;
  • гардеробът е с две плъзгащи врати и удобно вътрешно разпределение – два лоста и рафтове за дрехи.

Стилен и елегантен комплект, който ще ви създаде търсената хармония и спокойствие по време на вашата заслужена почивка.

Какви са положителните характеристики на гардеробите с плъзгащи врати?

Тези мебели активно присъстват в модерното обзавеждане, защото се оказаха невероятно удобни и функционални. Когато използвате гардероб с плъзгащи врати, спестявате много от пространството в помещението, тъй като не се налага да предвиждате място пред самата мебел за отваряне на вратите. В тях често са вградени и големи огледала, което създава допълнителна естетика в помещението. Гардеробът вече не е така тромав, а красив и елегантен.