спалня

Спалнята – изберете стилните комплекти с матрак от мебели Венус

Интериорният дизайн е една обширна тема, която вълнува не малка част от хората. Информация и предложения има много, както в интернет пространството така и в списания, каталози и други. Вълнуващо е когато обновяваме интериора на спалнята си и търсим интересни и функционални предложения. Мебели Венус се старае да задоволи претенциите на своите клиенти, като им представя дизайнерски издържаните спални комплекти с включен матрак. Така задачата на потребителя е максимално улеснена, защото избирайки една конфигурация, той ще получи всичко необходимо за своето удобно и качествено ежедневие.

Функционалност на разумна цена

Обикновено комплектите с матрак са направени така, че всеки да може да открие спрямо собствените си потребности подходящ. За по-компактните помещения изберете само легло, нощни шкафчета и скрин и не се тревожете за липсата на място в което да подредите нещата си. Леглата са конструирани с вградени чекмеджета в основата или повдигащ механизъм. И в двата случая получавате достатъчно място в подматрачната рамка. Огромната изненада, която Венус ви прави е подаръкът на матрак, който така или иначе трябва да купите. След като той е включен в избрания от вас спален комплект със сигурност ще пасне на леглото и няма да имате никакви притеснения относно неговото перфектно качество. Комплектите в които присъства гардероб, също са много удачни, защото съвременните модели с плъзгащи врати и градени огледала, правят стаята много елегантна и функционална.Спален комплект

Спален комплект Офелия с матрак – представен от мебелен магазин Венус:

  • Комплект в основен снежно бял цвят с добавени декоративни акценти черни нюанси;
  • Разполага с гардероб Венус с плъзгащи врати, едната от които изцяло огледална с рафтове и лост за закачалки;
  • Спално легло с матрак, повдигащ механизъм за матрак с размери 160 х 200 см;
  • Две нощни шкафчета.

Няма никакъв смисъл да губите време в търсене на мебелите една по една, на доста по-висока цена. Използвайте спестеното време за по-забавни и интересни неща, а за обзавеждането на спалнята се доверете на Венус.