смесител за кухня

Как да изберем идеалния смесител за кухня

Коя домакиня не иска кухнята ѝ да бъде просто идеална? Да е подредена, елегантна и с подчертан новаторски стил? Разбира се, че със съвременните тенденции в обзавеждането и оборудването на кухни това е напълно реалистично, така че да започваме, защото днес сме ви приготвили списък от насоки, които ще ви отведат до идеалния, стилен и иновативен смесител за новата ви кухня.

Дизайн

За да изглежда завършена кухнята и смесителя трябва да бъде част от общата концепция. В интериорно отношение изпипайте нещата и ако сте почитатели на ретро акцентите то имате не малко възможности като класически смесители изработени от неръждаема стомана или хром. Практични са и невероятно адаптивни към съвременния интериор цветните керамични смесители, които придават свежест и настроение в кухненската зона.

Материали

Когато се избира конкретен материал то той не е само повод да приспособите смесителя към стилистиката на кухнята. Смесител за кухня се ползва с години, което означава, че е важно да се търси устойчиво и лесно за удръжка решение. Здрави, дълги години не изневеряващи на нуждите ви, практични и удобни за поддръжка. Такива са повечето матирали, от които днес се изработват най-качествените смесители за кухни и бани.

ФункционалностКухня

Технологиите и тук са оставили своя почерк. Смесителите за кухни са все по-удобни и функционални. Предлагат не малко възможности за управление и предоставят пълна свобода да се вихрите така както сте мечтали. Едни от най-новите разработки при тези модели оборудване за кухня са:

  • Сензорно управление;
  • Предварителна настройка на температурата на водата, която желаете да ползвате;
  • Изтеглящ се чучур за измиване на плодове, зеленчуци и други хранителни продукти без пръски и мокрене на целия плот;
  • Удобни ръкохватки за лесен контрол и т.нат.

За една удобна  и практична кухня е важен типа на смесителя. Ако търсите най-новите и доказани като практичност изделия ви каним да ги откриете в онлайн магазин Мебели Арена. Изненади, промоции и фантастични кухненски решения!