Как трябва да изглежда перфектната детска стая

Мечтата на всеки малчуган е да си има собствена детска стая. Интериорът естествено трябва да отговаря на неговата възраст и да му остави прекрасен спомен с който да порасне и да помни. Родителите искат най-доброто за своите деца и затова внимателно преценят какви мебели и декорации да изберат за помещението. Лесно ще организирате нещата, ако се доверите на venus.bg – Уникални детски стаи за момче и момиче. Готовите комплекти в красиви весели цветове са прекрасна възможност с една покупка да направите интериора съвършен. Всеки елемент е внимателно избран и комбиниран с останалите, за да имате наистина правилните вещи в детската стая.

Как комплектите от мебели ще ви помогнат при обзавеждането

Както знаете мебелите в детската стая не са една и две. Така че готовият комплект за момче или момиче със сигурност е от голяма помощ. Производителят се е погрижил нищо да не липсва и артикулите да са в една продуктова серия. Това означава, че всеки компонент следва избрания цветови нюанс, както декорацията и дребните детайли. Стаите на момиченцата могат да бъдат в прекрасно розово или оранжево, а на момчетата в синьо или в зелено. Изберете любимия цвят на вашето дете и открийте перфектното обзавеждане за детска стая. Разгледайте готовите комплекти и обърнете внимание колко много ценни артикули са предвидени. Venus.bg ви насочва към едно уникално мебелиране. Детско обзавеждане Панда:обзавеждане за детска

  • Обзавеждане Панда включва красиво легло с табла;
  • Двукрилен гардероб с огледало и чекмедже;
  • Бюро с надстройка, шкаф с вратички и етажерки;
  • Леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за матрак с размери 820/1900 мм;
  • За двулицев матрак е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • Гардеробът и шкафът са декорирани с детски принт за момче или момиче „Мече Панда“;
  • Вратичките имат плавно затваряне.

Модел подходящ за по-малко дете момче или момиче, което със сигурност ще хареса атрактивната декорация на мече и ще се наслаждава на времето прекарано в стаята.

Защо мебелите поръчани онлайн са правилният избор

В онлайн пространството намираме все повече разнообразни предложения идващи директно от производителя. Това гарантира високо качество на изработка и внимание към всеки детайл. Разнообразните стилове и дизайни ще помогнат на родителите много лесно да намерят подходящ, който да се хареса на тяхното дете. Не е за пренебрегване това, че ще спестите време и средства. Поръчката може да стане много лесно след като внимателно сте обмислили вариантите. Ако предпочетете да купите готов комплект ще направите изгодна финансова сделка, защото мебелите  поръчани заедно винаги излизат евтино. Не губете време, а зарадвайте детето си с красиво и функционално обзавеждане.