маса

Трансформация на всекидневната с оригинална холна масичка

С помощни функции или като акцент, холната масичка е задължителен елемент от обзавеждането на вашата всекидневна. Тази мебел може да има две роли във вашия дом. Главна, когато я избирате за фокусна точка в помещението или поддържаща – когато акцент е меката мебел. Ако сте избрали първият вариант, тогава търсите модел, който е с по-нестандартен и оригинален дизайн. Откроява се с формата или цвета си и привлича погледите винаги. Мебелен магазин venus, който може да намерите на https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси/холна-маса-asya-с-подвижен-плот, ще ви даде прекрасната възможност да се сдобиете с качествена и атрактивна на външен вид холна масичка.

Изборът на материал от който е направена вашата мебел е не по-малко важен

Може да се каже, че материалът е дори ключов фактор при избора на холна масичка. Голяма част от хората се спират на дървото, тъй като то никога не излиза от мода, поддържа се лесно и се вписва в интериорния дизайн на дома. Стъклото пък от своя страна прави така, че помещението да изглежда значително по-просторно, като в същото време внася модерен привкус. Махагонът и мраморът се асоциират с лукс и елегантност и се свързват с традиционния стил обзавеждане. Кожа или текстил са  нестандартен избор, но ако се комбинират добре с меката мебел, говорят за един доста изтънчен вкус. Съгласувайте материала на новата си холна масичка venus с функцията, която ще изпълнява.Холна маса Asya с подвижен плот

Холна маса Asya с подвижен плот от venus е моделът, който оригинално би се вписал в интериора на всекидневната:

  • Кръгла холна маса с практично чекмедже;
  • Горната част на плота се повдига с механизъм;
  • Има възможност да се съхраняват вещи в нейната вътрешност;
  • Качествена изработка от MDF цвят бук елегантни крачета от масивна дървесина.

Има модели холни маси venus, с помощта на които всеки един дом, ще придобие така мечтания нов облик. Финалният избор е във ваши ръце!