мебели за кухня

Как да намерим точните мебели за практична и модерна кухня

Хората винаги са прекарвали значителна част от времето си в кухнята. Това е помещението в което приготвяме храната, мием чинии, подреждаме, хапваме или пием сутрешното си кафе. Не бива да се пропуска и фактът, че обзавеждането за тази част от жилището представлява една по-сериозна инвестиция, свързана с добро планиране и предварителна подготовка. Купуваме тези мебели за дълъг период и съответно трябва да бъдат качествени като здравина и практичност, красиви на външен вид и подходящи за нашето жилище. Мебели Венус ще ви помогнат в задачата, като представят различни готови варианти и самостоятелни модули.

Кои са важните правила, които ще ни помогнат в избора на кухня

Много лесно ще се ориентирате в богатата палитра от продукти, ако спазвате ясни критерии за избор. До голяма степен пространството с което разполагате диктува и каква конфигурация ще бъдат мебелите за кухня. Бихте могли много да раздвижите обстановката, ако заложите на светли цветове, когато пространството е малко и не достига. Горните шкафове могат да са оборудвани с витрини със стъклени вратички или отворени рафтове, за да раздвижите конструкцията и да я направите по-лека. Важно е да следвате първоначалния си бюджет, тъй като подобна покупка може да завиши сумата, която сте склонни да платите. Моделите предлагащи шкафове за вграждане на електроуредите са едни от най-търсените и ще направят интериора модерен и функционален. Магазин Венус е приготвил като предложение един чудесен пример. Кухня Винтидж 202 – 200 см., врати с плавно затваряне, МДФ мока-сноу / венге/ бяло:кухня

  • кухня Винтидж „202“ е съставена от горни и долни шкафове с механизми за плавно затваряне на вратите;
  • включително витринен шкаф, шкаф с чекмеджета, шкаф с ниша;
  • шкаф с място за вграждане на готварска печка и шкаф за мивка;
  • кухнята се изработва от МДФ 18 мм и ПДЧ 16 мм в практични размери.

Много от потребителите избират винтидж стила за кухнята, защото той създава много уют със своята красива дизайнерска орнаментика.

Как правилно да комбинираме различните тоналности

Не е задължително шкафовете да бъдат само в един цвят. Ако комбинирате например две тоналности ще постигнете много по-интересна визия, която създава усещане за раздвиженост и стил. Част от хората залагат на долни шкафове в дървесна тоналност и горни в бяло или нещо по-ярко и забележимо. Така интериорът става по-интересен и би бил дълго актуален. Все пак вие ще използвате мебелите и е от значение техният дизайн и цвят да ви харесват и да ви бъде приятно да ги гледате всеки ден. Запознайте се с предложенията в продуктовия каталог и богатата гама от възможности.