Мека мебел по поръчка – работещият начин да си осигурим повече комфорт у дома

Никога не е късно да инвестираме още малко в жилищния интериор. Дали това ще се случи като си купим мебели от най-висок клас, или ще заложим на ефектната декорация – всяко едно наше усилие ще си заслужава напълно, а ние не бива да съжаляваме за похарчените пари. Не и ако резултатите са наистина впечатляващи!

Обзавеждането на хола – лесно и интересно

Стол

В повечето случаи ни е приятно да обикаляме из магазините в търсене на съвършените за нас стоки: дрехи, обувки, козметика, мебели… Но не е изключено и да нямаме желание за подобни занимания, а причината за това да е прекомерното разнообразие, което може дори и да ни напрегне. Нашит съвет към Вас е да се опитате да бъдете колкото се може по-последователни, за да не губите време в намирането на съвършените за Вас мебели, които планирате да си купите. Поставете си ясни и точни правила, които да следвате, за да улесните максимално процеса по избиране на конкретно жилищно обзавеждане, като:

 • Наблегнете на високото качество и модерната изработка;
 • Съвременната и атрактивна визия;
 • Практичността и надеждността на вложените материали;
 • Бюджетните решения и магазините, в които се предлагат най-добри отстъпки;
 • Интериорните решения, чиито цветово оформление е приятно и въздействащо по благоприятен начин на сетивата Ви.

Имайте предвид, че рядко може да се открие магазин, който да Ви предложи всичко, което споменахме, без да се налага да плащате и твърде висока цена. Точно затова искаме да Ви препоръчаме и горещо мебели ZAZ, които ще разкрият пред Вас невиждани досега възможности като например сами да проектирате бъдещия си жилищен интериор. По този начин не само ще се сдобиете със съвършена мека мебел по поръчка в София, ами и ще получите шанса да:

 • Вмъкнете индивидуалния си почерк;
 • Сбъднете и най-смелите си мечти по отношение на интериора;
 • Решите цветовото оформление, без да има граници пред Вас;
 • Обособите точно такъв дом, какъвто винаги сте си представяли;
 • Видите най-накрая хола си в безупречно състояние;
 • Платите много по-малко, отколкото сте си мислели.

Не се спирайте пред нищо, когато дойде времето да се замете с мебелирането на хола. И никога не забравяйте, че точно от тази стая зависи и дали ще се радвате на пълноценна релаксация, или по-скоро обратното – няма изобщо да успеете да се отпуснете в прегръдката на домашния комфорт…

ZAZ – Вашата възможност да проявите дизайнерските си умения

диван

Мебелите по поръчка са винаги много по-добър вариант в сравнение с това да заложите на готовите интериорни комплекти. Вече Ви обяснихме защо, а Вие ще решите дали да се възползвате от препоръката ни да се опитате сами да проектирате не само холното обзавеждане, ами и всяко едно друго, налично в дома Ви. Бъдете смели, дръзки и непосредствени, за да получите резултати за чудо и приказ, с които ще се гордеете години наред и то с цялото си сърце. Домашната обстановка е много, много важна за това да се чувстваме наистина щастливи в дома си, а и не само там…

Много от хората не изпитват кой знае какво желание да се прибират у дома в края на деня. Обясняваме си това странно явление с липсата на модерно и функционално обзавеждане, която поражда у нас и неприязън към собственото ни жилище. Затова не допускайте имотът Ви да потъне в сивота, а час по-скоро си купете мека мебел по поръчка, също както и:

 • Иновативни мебели за спалня;
 • Практично кухненско обзавеждане;
 • Детско обзавеждане и прочее.

С две думи, заложете на мебелите поръчка без значение за коя точно стая става дума. Ако пък се чудите, откъде точно да стартирате интериорното обновяване, задължителното поставете началото от кухнята и стая, тъй като тези две зони са водещи и от витално значение за това да се чувстваме повече от комфортно вкъщи. Не пропускайте да видите и какво Ви очаква в магазин ZAZ – надали ще се натъкнете на по-добро място от това!