Имате просторен коридор? Обзаведете го с красиво портманто!

Всеки дом си има своето начало. И както гласи поговорката „Каквото началото, такъв и краят“, е нужно то да е красиво и приветливо… За целта са ни необходими модерни и функционални мебели, които да поставим в антрето си и да ги използваме по предназначение ежедневно. В повечето случаи купуваме закачалка и шкаф за обувки, които да побират връхните ни дрехи и обувките ни. Ако разполагаме и с малко повече място в тази част от дома си, бихме могли да разположим и гардероб, на удобно за нас място. Размерите му могат да варират – в зависимост от набелязаното за поставянето му място, също както и в зависимост от личните ни предпочитания относно мебели.

антре

Мебелите за портманта са много различни. И както при всяка друга стая, можем да ги открием в най-различни цветове и с най-различен дизайн. Имаме и възможността да ги съчетаем по начин, по който да ни на кара да се чувстваме уютно и комфортно с тях, също както и да можем да използваме по възможно най-добрия начин помещението пред входната си врата. В добавка към обзавеждането за портманта, можете да сложите на пода и красив килим, или пък друг вид подова настилка, която да създава допълнителен уют в жилището Ви и да попречи то да изглежда някак „голо“. Не забравяйте да се погрижите и за декорацията по стените – това е също много важна част от обособяването на коридор в дома Ви, също както не пренебрегвайте и всеки един друг на пръв поглед дребен детайл!

Коридорът е част от нашия дом и е нужно да му обърнем точно толкова внимание, колкото на всяка една друга стая: кухнята, спалнята, детската стая, хола и банята. Въпреки, че по размери той е доста по-малък от останалите, които изброихте досега, това не значи, че неговите функции са по-маловажни. Дори напротив. Прибирайки се вкъщи и не намирайки подходящо място, където да поставим мръсните си обувки, също както и връхното си облекло, самият процес по прибиране у дома се усложнява драстично и това ни носи неприятни усещания. Няма смисъл да се подлагате на подобни негативни емоции, затова просто си купете хубави мебели за антре и им се насладете.

Портмантата могат да бъдат закупени с готов дизайн, също както и да бъдат изработени по поръчка. Ако имате свои собствени идеи по отношение на техния външен вид, също както и на нивото на качеството, не се страхувайте да приложите идеите си наяве и се възползвайте от възможността да купите мебели за коридор по Ваш собствен проект…