Шкаф за обувки

Мебели Арена със съвети за коридорните неволи, с които се сблъскват клиентите при обзавеждане

Дома ни е разделен на определени зони – входна, за уединение и почивка, за обичайни ежедневни битови занимания, санитарна. Независимо от това какъв е броя на помещенията то това, с което е необходимо да започнете е избора на обзавеждане. Мебели Арена ни представят богат асортимент от продукти, с които всяко едно от изброените пространства може да получи облика, за който си мечтаем. Кои са тънкостите за подбор на обзавеждане за коридор предстои да ви запознаем в следващите редове.

Арена с акцент към детайлите

Гамата от продукти за коридор, които ни предлага магазин Арена са изненадващо многообразни. На практика това означава, че пред клиентите стои сериозно изпитание – да селектират и инвестират в онези, които на 100 % ще ги удовлетворят. За да сте наистина доволни от мебелирането във визуален и качествен план съвета на търговците е винаги да обръщате внимание на детайлите т.е. дори незначителните да бъдат на фокус. Кои са онези коридорни дреболии, които обикновено пропускаме при подбора на обзавеждане? Практиката сочи, че най-пренебрегвани са следните специфични особености:Портманто

  • Размер на шкафа за обувки;
  • Антикорозивност на пантите и механизмите за отваряне на шкафчета и чекмеджета;
  • Дискретни дръжки и мебелен обков, в които дори да се блъснете няма да ви останат синини по краката;
  • Мека седалка на шкафа за обувки;
  • Достатъчно стенни закачалки с високо ниво на товароносимост.

За да е приятно и уютно входното антре трябва да…

Бъде удобно и функционално. Да ви зарежда с положителни емоции още с отварянето на вратата. Да е организирано така, че да имате необходимото и то да ви служи безотказно толкова дълго колкото решите.

Избора на клиента е този, който би осигурил всички тези високи изисквания. А с помощта на мебелите от магазин Арена всеки от клиентите би могъл да постигне най-добър ръст на удовлетвореност. Интериора у дома минава през коридора, така че винаги се стремете да го обзавеждате с вкус.