портманто

Как да обзаведем дома си от мебелен сайт

Щом настъпи времето да правим ремонт у дома със сигурност искаме да сменим и обзавеждането. Това занимание, колкото и да изглежда приятно отнема много от свободното време и разбира се от енергията ни. В момента актуалните сайтове за мебели представят множество предложения за интериора, които са качествено изработени и в най-различни стилове. Ако решим да поръчаме нещата през сайт, ще спестим от ценното си време и ще направим изгодна сделка. Търговците като Venus.bg предлагат промоции и отстъпки. Производителите представени в сайта са различни, за да имаме достатъчно голям избор.

Кои са ключовите правила за избор на мебели от сайт

Артикулите са организирани по достатъчно удобен начин в различни категории. Така веднага ще се насочим към зоната от жилището, която искаме да декорираме и ще намерим мебели конкретно за нея. Лесно селектираме предложенията на сайта по различни критерии, за да не губим излишно време. В момента са популярни модерните секции, които присъстват във всеки един дом.

Този вид мебел трябва да бъде избрана в зависимост от нейните размери и практичност. Ако смятаме да съхраняваме повече неща е добре да открием модел с допълнителни обемни шкафове или гардероб. Хората, които ще използват обзавеждането като декорация и поставка за телевизор, могат да предпочетат и съвременните модулни елементи. От значение е да синхронизираме дизайна на секцията с този на останалите меща в помещението. В сайта на Venus.bg ще разгледаме следния модел. Ъглова секция Бохем – 290/170/200h, Дъб амбер/Бежов:секция

  • ъглова Секция „Бохем“ – функционално предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • състои се от – място за телевизор, шкафове, чекмеджета, витрини;
  • гардероб с две крила – етажерка и рафтове;
  • изработва се от ПДЧ, с избор на цвят.

Изключително качествено изработена мебел, предлагаща много пространство за подредба на вещи. За да я монтираме е важно да измерим свободното пространство и да преценим, дали ще се побере.

Как да направим малкото антре гостоприемно

Входното пространство обикновено е по-малко като квадратура и с недостатъчно естествена светлина. За да го направим уютно и приветливо е добре да боядисаме стените в светли тонове, да сложим подходящи осветителни тела и разбира се да преценим внимателно, какви мебели да инсталираме.

Повечето хора залагат на добре познатото портманто. То си остава най-удобната и комплексна мебел. Включва закачалки, шкаф за обувки, гардероб, огледало и допълнително чекмедже. Ако разполагаме с още малко място е добре да поръчаме от сайта и шкаф за обувки тип пейка, който е много удобен за сядане и ще ни даде възможност да съхраняваме повече от любимите си обувки.