маса

Перфектната маса за кухня от мебели Венус

Обзавеждането във всеки дом оказва немалко влияние върху настроението на неговите обитатели. Ако сме се постарали да изберем красиви и функционално артикули със сигурност ще се чувстваме уютно в дома си и активно ще се наслаждаваме на почивката си. Венус маси за кухня са съвременни модели, които ще допълнят интериора в трапезарията и ще допринесат за комфорта на всички. Ако изберем подходяща кухненска маса със сигурност, ще можем често да каним роднини и приятели на гости. За да изберете най-подходящия модел, трябва да отделите време в което да се запознаете с характеристиките и възможностите на съвременните мебели.

Формата на кухненската маса е определяща за комфорта

Както добре знаете в търговската мрежа ще откриете четири основни форми от които да избирате. Хубаво е да се запознаете с техните характеристики, за да съчетаете новата мебел с формата на помещението и вашите нужди. В Каталога на онлайн магазин Венус ви очакват следните възможности:трапезна маса

  • Кръгла – около нея удобно могат да се настанят няколко човека, като ще се чувстват достатъчно комфортно. Тази форма е подходяща за различен тип помещения независимо от размера им;
  • Правоъгълна – много добър избор за стаи където има достатъчно място;
  • Квадратна – компактна и удобна тя ще стои чудесно в една по-малка трапезария;
  • Овална – комбинация между правоъгълна и кръгла, спестява място и е един от най-харесваните модели.

Срещат се и нетипични форми, които са доста модернистични, но хората, които търсят акцент, ще ги харесат и предпочетат.

Каква трябва да бъде идеалната кухненска маса

Когато поръчваме такъв тип мебел трябва да знаем, че инвестицията се прави за дълъг период от време и е хубаво да сме открили идеалния модел. Това ще стане лесно, ако сме сигурни в качеството на изработка на харесаната кухненска маса. Обърнете внимание на краката или основата, ако тя е в друга форма. Конструкцията трябва да бъде достатъчно стабилна и здрава, за да издържи различните неща, които ще бъдат поставени върху плота. Перфектната кухненска маса също така трябва да се почиства лесно. Това е от особено значение, защото артикулът е в досег с храна и горещи съдове. Трябва да бъде достатъчно качествен като изработка. Мебелите днес се правят основно от MDF и ПДЧ плоскости, като при кухненските маси активно се използва естествената дървесина, металът и закаленото стъкло.

Може би най-добрите модели са тези, които съчетават няколко различни материала и така се получава един продукт с много по-висока стойност. Разгледайте каталога на онлайн магазина и изберете нова мебел, която ще ви служи дълго време.