скрин с четири чекмеджета,

Къде да предпочетем да съхраняваме дрехите си в скрин или в гардероб

На пръв поглед обзавеждането на спалнята е най-лесната част от ремонта на дома. На пазара все по-често откриваме огромно разнообразие на комплекти, които разполагат с всичко необходимо за постигане на удобство в това помещение. Въпреки това, опитните дизайнери знаят, че подредбата крие някои тънкости с които е важно да се съобразим преди да пристъпим към покупки. Функционалният скрин за дрехи, може и да не е включен в комплекта спално обзавеждане, но той има толкова разнообразни роли, така че е по-добре да го добавите задължително.

Как да аранжирате малката спалня

Много от съвременните жилища са с доста ограничени размери. Необходимо е собствениците да са много изобретателни и находчиви за да подредят всяка една от стаите. Затруднения биха изпитали и когато мебелират спалнята, тъй като тази стая, нужна на всички за почивка, трябва да съдържа определени елементи без които няма как да изпълнява своите основни функции. Ако сте притежател на такъв тип минималистична спалня и се чудите, къде да приберете всичките си дрехи и вещи, имаме прекрасно предложение, което няма да заеме много от площта на стаята. Избирайки два-три скрина за дрехи вие ще имате достатъчно обширни чекмеджета, където прилежно да подредите всичко.Скрин

Мебелен магазин Венус ви предлага някои от най-практичните си скринове за дрехи:

  • Скрин Лео 3 – Венге амбър – прекрасен модел с промоционална цена от 91 лв. Изработен от ПДЧ с три просторни чекмеджета;
  • Скрин Аполо 5 – Венге Амбър – функционален скрин, който в основата си е с крачета. Предлага функционалното използване на един шкаф и четири чекмеджета.

Тези чудесни модели от онлайн магазин Венус, биха могли да украсят вашата стая по един неповторим начин. А също така тяхната безспорна практичност е в това, че ще поберат всички ваши дрехи и стаята няма да изглежда претрупана с мебели. Разгледайте разнообразните модели и ще се уверите сами в ползата от това да притежавате скрин за дрехи.