легло

Как да открием подходящо легло за детската стая

Щом навършат две годинки малчуганите вече могат да спят самостоятелно на легло различно от кошарата. Тогава родителите са изправени пред дилемата – как да открият правилния артикул, върху който ще спи тяхното малко съкровище. От огромно значение е да попаднете на коректен и доказал се търговец с който ще бъдете повече от спокойни, когато поръчване. Предлагаме ви да разгледате сайта на https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла и ще имате възможност да се запознаете с изобилието от модели.

Ценни критерии с които да се съобразите

Няма значение колко красиво и комфортно е едно легло, ако то по размер не съответства на стаята. Ето защо ви препоръчваме първо да направите измервания на свободното пространство, преди да се впуснете в покупки. Видовете легла в магазин venus са наистина много атрактивни. Въз основа на тази информация можете да се спрете както на стандартно единично легло, така и на двуетажно, тип “мансарда”, с място за съхранение, тип “сандвич” и други. Естествено от значение е да проверите конструкцията на артикула, защото тя осигурява безопасността на детето. Съобразете стилът и цветовете с това което първоначално сте избрали за детската стая. Нека тя да бъде в свежи цветове – любими на малчугана. Удобните съвременни елементи, притежават повдигащ механизъм, който ви разкрива свободно пространството под матрака за съхранение на вещи. Много удобна функция за малките апартаменти, където мястото никога не достига.Детско легло

Детско легло Анди 82/190 – Рокфорд лайт/Зелено океан – предложение на venus:

  • Снабдено с: 2 бр. чекмеджета, странична табла и ракла;
  • Моделът може да се използва с еднолицев матрак 82/190 см;
  • Моделът е част от модулна серия за обзавеждане „Анди“, в цветовете рокфор лайт и зелено океан.

За да предложите комфорт и спокойствие на детето, трябва да сте сигурни, че избраната от вас мебел е произведена качествено и от здрави материали. Това е предпоставка за спокоен сън и надеждност през времето в което артикулът ще се използва.