матрак

Изборът на матрак и въпросите, които трябва да си зададем

Не трябва да изчаквате последния момент, когато вашият матрак вече не може да се използва и тогава да търсите нов. Започнете проучване и оглед в търговските обекти на по-ранен етап. Щом вече се събуждате с болки в тялото, артикулът хлътва на някой места, значи е време да се сдобиете с нов. Естествено пред вас ще изникне ключовият въпрос еднолицев или двулицев да бъде той? Кардинален отговор няма, тъй като и двата вида имат своите положителни страни. Запознайте се подробно с техните параметри и преценете покупката си. Еднолицеви матраци ще откриете в онлайн магазин Венус, където артикулите са изработени по-нови технологии с най-добри материали.

На какво да се обърне внимание когато търсим нов еднолицев матрак

Като при всяка една покупка и тук трябва да се съобразите с бюджета си. Инвестицията не е малка и поради тази причина добре обмислете поръчката. Еднолицевите матраци на Венус са доста по-достъпни като цена в сравнение с двулицевите. Въпреки, че са по-евтини, ако се експлоатират правилно те ще имат достатъчно дълъг живот и ще можете да се радвате на комфорт и удобство. Освен това еднолицевите модели, притежават подматрачна рамка и тя не трябва да бъде купувана допълнително. Тези модели, могат да се използват само от едната страна, но все пак е добре периодично да се завъртат и посоката глава-крака да се сменя. Пълнежът също е важен фактор при избора на матрак.Еднолицев матрак

Материали, които се влагат в производството на тези артикули:

  • Пружини – пакет бонел или покет предоставят удобство по време на сън;
  • Полиуретанова пяна – притежава дишащи свойства, което увеличава комфорта на продукта;
  • Висококачествен текстил и вата – калъфът може да се сваля и пере, предоставя необходимата мекота.

Днес във Венус се намира огромно разнообразие от продукти с различни съчетания от пълнежи. Те контролират твърдостта на матрака, функцията му да задържа топлина и да охлажда. Това прави еднолицевите модели много предпочитани.