мини секция

Три важни отправни точки при избор на секции за хол

Трансформациите, през които минават в исторически план домашните мебели наистина са впечатляващи. Определено, когато заговорим за обзавеждането на дневната обаче няма как да не обърнем внимание на секцията. Известна е още като тв шкаф, модулна система или пък просто секция за хол. Във всички случаи обаче няма как да пренебрегнат наличието на този елемент в стаята, тъй като неговата роля е не само обединяваща, но и създаваща ни уют и настроение. Съобразно формите, размерите и позиционирането си тези секции за хол могат да бъдат срещнати в доста разнообразни модели. Ако обърнете внимание и се загледате в предложенията на някой онлайн магазин ще установите, че действително никак не са малко вариантите, то които да изберете. Знаете ли обаче, че независимо, че е тип обзавеждане, което няма кой знае какво натоварване то секциите за хол изискват малко повечко време, което да им отделите за да сте сигурни, че ще изберете онези от тях, които действително си струват и биха паснали на домашния ви интериор.секция

Като цяло съвременната холна секция не е прекалено голяма и натрапваща се. Тя е по-скоро елегантен начин да направите дома си по-стилен и завършен. Ако се чудите как да аранжирате ТВ зоната то ето, че един мини шкаф би бил перфектното решение.  Никак не е за подценяване факта, че когато се купува такава мебел винаги търсим нещо по-евтинко. Ясно е, че щом ще се използва основно като тв зона то няма нужда да се инвестират кой знае какви средства за секция.  А малката гостна стая не  е нужно да бъде затормозявана от прекалено много мебели, които да ни отнема от свободата да се движим и да създават усещането, че ви свършва въздуха от толкова много детайли. Затова и акцента на фирмите произвеждащи  секции за хол е насочен към онези, при които се толерира естетиката, а не размера. Ще кажете, че няма как да не натъпчете с нещо наличните шкафове, но нужно ли е човек да събира вещи, които реално не използва? Затова колкото по-малко шкафове и чекмеджета по секцията, толкова повече свободно пространство ще имате в стаята за гости.

И като споменахме, че това е стая за гости няма как да пренебрегнем и факта, че когато си избираме нова секция то винаги имаме едно наум – какво биха казали приятелите и роднините ни по отношение на нейния дизайн и стил. Така, че като вид „показвана мебел“ няма как да не обърнем внимание и на този съществен детайл. А за да излезем от цялата тази сесица от общи приказки, които вече стават досадни ще изтъкнем важните елементи, които биха помогнали на всеки потребител да си купи нова секция.

  1. Задължително е да тръгнете от това с какви габаритни размери да бъде вашата нова секция. Ако до момента сте имали такава, но е била твърде голяма и искате да отворите пространство в хола то е препоръчително новата да е поне три пъти по-малка от онази, от която искате да се отървете. Голямата холна секция първо вече не е актуална като вариант и второ създава тягостно и депресиращо усещане. Мини вариантите за секции за хол са доста елегантни като модели и наистина биха внесли особено очарование в помещението. Изключително вдъхновяващи и модерни са предложенията на съвременните мебелни компании, идеите ми срещат одобрение и предоставят на клиентите нещо различно, интригуващо и прекрасно. Не се изсилвайте с голям размер секция, защото така ще отнемете не само от нейния замисъл, но и отново правите завой към обсебването на хола си с твърде огромни и ненужди детайли.
  2. За да има синхрон и баланс в мебелиране е определящо да се насочите към стил, който е идентичен с този на останалата мебелировка в пространството. За да не се превърне в кич и изглеждащ като набързо скалъпен интериора тук следва конкретни правила. Направете правилното цветово съчетание. Обърнете внимание дори на формите. Колкото повече се доближавате до стила, толкова по-еднакво и изглеждащо хармонично и приятно ще е помещението. Така, че съвета ни е да не смесвате стиловете, а да изберете балансираната идентичност и свързаност между отделните компоненти в обзавеждането в хола – секция, масичка, мека мебел, декорация.
  3. Третата точка е избора на мебел, която да отговори на нашити бюджетни възможности. Колкото и да се опитваме да не обръщаме внимание на този детайл то със сигурност не  е без значение. Цената за повечето клиенти е важен детайл и ако трябва да бъдем честни то наистина се оказва, че когато се купуват такъв тип мебели то първото, от което се започва е именно цената. При невероятното многообразие от идеи, с които се сблъскваме и желанието ни да намерим наистина практично решение за да обзаведем дома си то тук няма как да не вземе предвид, че основното селектиране в сайтовете го правим именно от менюто „от ниска към висока цена“. Сигурно повечето от вас ще се припознаят тук. Независимо обаче от това, че например имате възможност да отделите само 300 лева за нова секция за хол ще установите, че около този бюджет имате шанс да откриете доста интересни предложения. Време е да действате!холна секция

Три ключови момента, но особено практични особено ако вече сте се запознали с предоставените модели секции от производител ЛениСтил. Фабриката определено залага на концепция, която цели да обслужи максимален брой клиенти и да отговори на всичките им очаквания. Естествено цената е една от тях, така че можете да сте по-смели и дори да използвате платформата, от която максимално бързо и лесно да си поръчате нова, модерна, практична и красива секция. Защо да губите време и да очаквате промо оферти или сезонни намаления. В онлайн магазина на ЛениСтил винаги има секция с разпродажби и независимо колко спешно се нуждаете от евтина мебел то ето, че решението е тук и ви очаква.