фарове за автомобил

Защо да поръчаме халогенно осветление за автомобила?

Светлините, които използвате за оборудване на автомобила са от съществено значение за вашата безопасност и комфортно шофиране. Особено внимателно трябва да имате, когато метеорологичните условия са неблагоприятни и точно тогава са ви необходими фарове, които да ви помогнат да виждате добре пътя. Flexon.com – халогени са подходящи, когато има мъгла, вали сняг или по някаква причина видимостта е намалена. Оборудвайте автомобила си с качествени и правилно монтиране фарове, които може да откриете на достъпни цени в специализирания интернет каталог.

Какво е по особеното при фаровете за мъгла?

Халогенните фарове за мъгла при лоша видимостта са много по-различни от стандартните. В зависимост от мястото, на което ще бъдат монтираните биват предни и задни. Характерното при тях е, че осветяват в специфичен нюанс, за да насочат вниманието на другите участници в движението. Задните халогени светлини светят в червена светлина и често са монтирани фабрично. За разлика от тях предните излъчват жълта или бяла светлина.

Специални мощни светлини можете да поръчате за автомобил, джип, 4X4, Offroad, SUV камион, селскостопански машини, трактор, комбайн, агро техника и други. Перфектната осветеност е важна и затова ви съветваме да инвестирате в качествени халогенни фарове. Те се монтират в долната част на автомобила и благодарение на това не заслепяват шофьорите срещу вас. От Flexzon.com смятат, че е важно да знаете още:халогени светлини

  • включват се чрез специален бутон – халогените не се използват през цялото време и поради тази причина има специален бутон, посредством който може да ги включите, когато има нужда от тях;
  • използват се когато видимостта е намалена под 50 метра за задните и 100 метра за предните – обърнете внимание, че може да ги използвате при конкретни обстоятелства, а не веднага щом забележите, че се появява лека мъгла;
  • изберете внимателно предни халогенни лампи, които светят в жълтия и белия спектър – заложете на качествен модел, който ви гарантира дълги часове работа и достатъчно надеждност.

Този вид фарове не са обикновена екстра в оборудването на автомобила, а необходимост в условия на мъгла и намалена видимост.

Откъде да поръчаме подходящото оборудване?

За да се сдобиете с гарантирано качествено осветление за автомобила си, е добре да пазарувате от сигурен търговец. Специализираните онлайн магазини са най-точното място за подобна покупка, защото представят огромен асортимент от модерни артикули на едни от най-добрите производители в момента. Хубавото в случая е, че имате шанс да прочетете пълните характеристики на халогенните LED фарове, преди да се спрете на определен модел. Цените в интернет също са достъпни и винаги може да се възползвате от намаления и промоции, които се предлагат.