стол

Основни грешки при избор на посетителски столове

Обзавеждането на административен офис, в който има поток от посетители изисква освен работните места, на които са седнали служителите да има и столове, които се ползват от клиентите. Напоследък това, което се забелязва в банки и други финансови институции е, че зоната за посетители е леко неглежирана. Съгласете се, че метални пейки, които лесно се поддържат, но създават изключително депресираща и отблъскваща обстановка не са приоритет. Затова днес ще ви запознаем с най-честите грешки, които дизайнерите допускат по отношение на избора на посетителски стол.

Липсата на удобство води до отлив на клиенти

Едва ли предоставените метални или пластмасови столове ще предизвикат еуфория от вашите клиенти. Посетителски стол означава предразполагане, комфорт, специално отношение, а не стремеж бързо да се отървете от потенциалните си клиенти и да ги третирате като натрапници. Не са малко дизайнерите, които се заемат с оформление на интериора и залагат на по-изчанчени и не толкова практични мебели. Посетителски стол Carmen 8802Различното и екстравагантното може да зарадва окото, но дали е достатъчно удобно за тялото при използване? Преди да се съгласите с избора на конкретен модел посетителски столове е добре самите вие да ги изпробвате. Клиентите имат право на избор на фона на конкуренцията във всяка една сфера на административни услуги, така че ако нещо не им допадне бъдете сигурни, че биха ви сменили бързо.

Краткия престой не изисква прекалено голяма инвестиция за посетителски столове

Другата огромна грешка, която допускат хората, които обзавеждат един офис е, че когато стигнат до избор на столове за клиентите те залагат на евтини решения. Ефекта отново ще бъде потресаващ, защото не би било ефектно в луксозен офис да се поставят възможно най-евтините столове с презумпцията, че клиентите не се задължат дълго време в седнало положение. Независимо от времетраенето на преговорите, обслужването и разговорите с клиента е важно да му се създадат перфектни условия и да го накарате да се почувства наистина специален.