дизелово гориво Б6

Защо да изберете дизелови горива от Горрел

За да предлагаш на клиентите си висококачествени горива е много важно да се осланяш на корпоративната си политика за удовлетвореност на крайния потребител. Горрел е добре познат търговец на най-добрите дизелови горива и за да покрие персоналните нужди на различните браншове и потребители предлага на вниманието ни гама от продукти с утвърден стандарт на качество. Днес ще запознаем отблизо с основните характеристики на най-доброто дизелово гориво от Горрел, което носи гаранция за сигурност, ниски разходи както и безупречна работа на превозните средства.

Горивата от Горрел – за винаги перфектни резултати

От Горрел разглеждат продуктовата си гама като нещо повече от гориво, защото персоналната удовлетвореност е водеща и мисията на търговеца ще бъде изпълнена само при доказани ефективни резултати. А от Горрел знаят, че независимо от това, че горивото е известно като дизелово то има значение какъв е неговия вид и състав. Представяме ви ги:

  • Дизел Б6

Това не е обикновено гориво, а продукт със съдържание от 6 % биокомпонент. Какво означава това ли? можете да срещнете този продукт като биодизел т.е. състава му е подобрен  оглед на това да се намалят вредните въглеродни емисии от газовете и да се подобри екологичната норма, която е обект на формулиране от Европейската политика. Това е най-чистия дизел, който подобрява и удължава работата на двигателя на превозните средства;

  • Дизел без биокомпонент

Не е много ефективен, но пък е евтин и затова се предпочита от ползвателите на земеделска и пътна техника. Разбира е, дизеловото гориво без биокомпонент от Горрел отговаря на всички стандарти, което го нарежда сред най-продаваните продукти;

  • Дизел за отопление

Горрел е от водещите доставчици на гориво за отопление. Въпреки, че акцизните ставки и за този тип гориво се повишиха то е важно да отбележим, че все още има високо търсене на продукта, тъй като предоставя евтин и калоричен вариант за отопляване на големи площи като училища, детски градини, болници, търговски обекти и други.