Какви са ползите от употребата на дискови брани

За предсеитбена обработка, разораване на стърнища или отстраняване на плевелите – за всичко това стопаните могат да разчитат именно на дискови брани от mass.bg. Особеностите, които е важно да се вземат под внимание при подбор а такъв тип прикачен инвентар касаят не само функциите, които ще бъдат извършвани от машината, а също така и технически показатели, които са от значение за производителността и ефективността от процеса. А предложенията от mass.bg заслужават внимание, тъй като действително това, което ще откриете в каталога на производителя е приложимо при теглещи машини от 50 до 300 к.с.

Видово разнообразие

бранаПерфектно дискуване се постига с правилно подбраните машини и инвентар. Всеки фермер потвърждава необходимостта от това да осигури на земния пласт идеална почвена обработка, тъй като в противен случай е немислимо да се осигурят високи производствени норми.

Най-голям интерес предизвикват:

  • Прикачна дискова брана;
  • Мини дискова брана;
  • Стандартна, универсална;

За лавандула.

Четири основни вида, които са невероятно надеждни, здрави и гарантиращи качествени обработки на земните площи. Приложени според агротехническия план тези машини наистина могат да осигурят безпрецедентно качество и удобство при отглеждане на различите видове култури.

Винаги сигурни резултати

За зърнопроизводители, за лозаро-овощарство, за зеленчукопроизводители и всеки друг сектор в земеделието дисковите брани са едно ефективно решение за идеална почвена обработка. Стопаните могат да си гарантират:

  • Рентабилност и спестяване на разход от гориво;
  • Комплексно обработване на почвата;
  • Бързина и качество;
  • Заравняване, аериране, подобряване качествата на пласта;
  • Удобно закрепване към теглещата машина.

Не е лесно да си производител и то в сектор земеделие. Затова пък съвременните стопани имат привилегията да инвестират разумно в такива видове прикачен инвентар, които напълно да осигурят винаги перфектни резултати. Добри добиви, коректно обработени площи, без плевели и вредители ще си гарантирате с използването на дисковите брани от mass.bg.