Разкажете приказка на Вашето момиченце с мебелите на магазин Венус

Всяко малко момиченце си мечтае да бъде принцеса, също както и да живее в приказен дворец! Ясно е, че в 21-ви век това няма как да се случи, но ние като родители сме длъжни да поддържаме мечтите на децата си живи. Не бива да срязваме крилете им с нашата категорична реалистичност, защото по този начин ще ги ощетим в емоционален план… Наместо да им обясняваме, че принцове и принцеси днес не съществуват, можем просто да обзаведем стаята на децата си така, че тя за тях да бъде въплъщение на най-смелите им мечти!

Подходете нежно към стаята на Вашето момиче

момиче

Малките принцеси са изтъкани от нежност и чистота. И точно такава трябва да бъде и тяхната стая! Мебелите, които присъстват в стаята на детето, е добре да са решени в меки и светли тонове, също както и да бъдат допълнени от интересни елементи – защо не и приказни… Та нали именно момиченцата са и най-големите почитатели на приказките със щастлив край, в които принцът и принцесата заживели дълго и щастливо? Нека и малкото Ви момиче заживее щастливо в своята приказно красива стая!

Интериорни решения за момичешка стая

Пред Вас стои цялото разнообразие на света, когато става дума за избор на Детска стая за момиче. Комбинациите от мебели и цветове са наистина впечатляващо много, а Вие трябва да решите на кое от всички интериорни решения да заложите. Тук искаме да Ви дадем някои основни насоки, които ще направят покупката на ново обзавеждане една идея по-лесна:

  • Винаги бъдете внимателни за качеството;
  • Допитайте се до мнението на детето си – често пъти то се оказва решаващо;
  • Осигурете на малката принцеса достатъчно на брой мебели, с които тя да може да може да учи и играе на воля;
  • Подберете меки и нежни тонове, които да действат успокояващо на крехката детска психика.

И не на последно място – посетете магазин за мебели Венус! Там Ви очакват супер оригинални предложения за детска стая, а цените са толкова изгодни, че повече няма и да поискате да купувате от друго място…