бърз потребителски кредит

Предимства и недостатъци на бързите потребителски кредити

Потребителските кредити са едни от най-разпространените поради високия интерес от страна на клиентите към тях. Тези заеми всъщност можете да ползвате за всичко, за което желаете – от плащане на сметки до строително-ремонтни дейности в дома си. съществуват обаче няколко подвида потребителски заеми и те се различават основно в експедитивността на тяхното отпускане. Банките предоставят такива финансови пакети, но тук става въпрос за по-големи като размер суми и изискванията за ползване никак не са малко. Наличието на безсрочен трудов договор, разни обезпечения, гаранти и други досадни и отнемащи време детайли наистина биха ви отказали още преди да сте пристъпили към кандидатстване. Но има и друг вид такъв заем, който се предоставя от фирмите за бързо кредитиране. Поради това, че тук се говори за наистина бързо обслужване и фактори като служебни бележки за доказване на доход на домакинството и подобни не се изискват, реално накланят везните именно към тази услуга.бърз кредит

А да вземете бърз потребителски кредит се оказва ней-лесното действие, което някога сте предприемали. Наистина има нужда от време за попълване на формуляра за кандидатстване, но това няма да отнеме повече от десетина минути.  И още нещо – кандидатствайте онлайн! Така отговора за отпускането на потребителския заем ще получите веднага, а не след часове, дни или седмици.

Предимствата. Основните са бързината, с която можете да получите парите и да ги ползвате на мига. Потребителските кредити са насочени именно към това да ни помогнат в нашите битови потребности и да подобрят намина ни на живот. Елементарни са някои харчове, които ежедневно правим, но без тях не можем да си набавим храна, гориво за автомобила, плащане на сметки и т.нат. А парите са необходимост и ако в момента не разполагаме с тях това може да предизвика тревожност, ниско самочувствие, неудовлетвореност. Затова след като ни се предлага възможност за финансова помощ то не бива да я отхвърляме, тъй като към момента не разполагаме с друга алтернатива.

Недостатъци. Бързите потребителски кредити са финансова услуга, за която трябва да си платим. Ето, че стигнахме и до негативите. Лихвите по тези кредити в сравнение с банковите варианти са по-високи, но затова си има логично обяснение. На практика при банките се отпускат по-големи суми за по-дълъг период от време и по този начин лихвите падат. При бързите потребителски заеми обаче срока а погасяване е максимум 24 месеца и размера на сумата е в пъти по-малка. Не бива да забравяме, че тук става въпрос за краткосрочни мини заеми, които човек взима, когато има спешна нужда от пари.